Jornada tècnica experiències en horticultura per adaptar-se al canvi climàtic: agricultura del sòl viu
Reducció del treball del sòl, encoixinats vegetals, maquinària especialitzada, regeneració de sòls, biodiversitat funcional,
María San Millán Lomas2024-09-24T10:28:04+02:0024/09/2024|Rebost del Bages|
Reducció del treball del sòl, encoixinats vegetals, maquinària especialitzada, regeneració de sòls, biodiversitat funcional,
María San Millán Lomas2024-09-24T10:28:41+02:0023/09/2024|Rebost del Bages|
Reduir el treball de la terra, tot i que sembli un contrasentit amb el
María San Millán Lomas2024-09-06T13:51:57+02:0006/09/2024|Rebost del Bages|
En aquest curs analitzarem productes arrelats a la cultura gastronòmica catalana, en especial del territori
María San Millán Lomas2023-10-10T15:06:09+02:0029/08/2023|Rebost del Bages|
Xerrada, taula de treball i tast de productes de proximitat. El dia 14 de
María San Millán Lomas2023-08-30T10:52:21+02:0027/07/2023|Rebost del Bages|
Guies del Rebost del Bages En el marc de la Festa del Tomàquet,
María San Millán Lomas2023-08-30T11:15:37+02:0022/03/2021|Rebost del Bages|
6 varietats "premium" L’oli d’oliva elaborat a la comarca del Bages reuneix les